La història de El Permanyer

Somnis, projectes, anys de treball i molta il·lusió

¡Hola!

Volem compartir amb tu la història de El Permanyer, amb la il·lusió que coneguis una mica més sobre l'espai que t'espera en ple Lluçanès i Osona, a només una hora de Barcelona.

Doncs bé, el Permanyer neix com a projecte turístic l’any 2003, encara que les cases van entrar a la nostra història familiar molt abans.

 

Exactament, al segle XIV, quan els nostres avantpassats les van adquirir per a destinar-les a l’ús agrícola i ramader, en el negoci familiar que s’ha anat heretant de generació en generació, fins al dia d’avui!

Entrant al segle XXI, veiem clar que en el món rural actual és necessari diversificar.

Vam decidir apostar pel turisme, paral·lelament al nostre projecte agrari i ramader, i així va ser com vam començar a arreglar l’antic paller i transformar-lo en la Cabanya del Permanyer.

 

Començava un nou projecte, que va anar creixent als anys següents, i així va ser, al 2009 es va arreglar una nova part, El Permanyer Nou, on antigament els masovers tenien el bestiar.

 

Al 2016 es va afegir La Sala del Permanyer, un loft per 2 a 4 persones, que al 2022 es va ampliar amb una habitació.

Pas a pas hem anat treballant cap a un model de turisme més sostenible, obertament respectuós amb l’entorn i la natura.

Al 2022 la Genoveva i en Manel decideixen donarnos pas a nosaltres, Guillem i Olga, tota la seva confiança per a prendre les regnes de El Permanyer, un projecte que vam agafar amb tot l'agraïment i la il·lusió de fer d'ell el nostre mitjà de vida.

I amb la il·lusió d’impulsar-ho a continuar creixent i a fer que cada vegada més persones puguin venir a descobrir i gaudir del nostre entorn.

El Permanyer ens permet donar a conèixer i descobrir una mica més de la vida a pagès.

Una vida conscient i al ritme de la natura, arrelada a la terra. Aquesta forma de viure ens permet observar com canvia el paisatge en cada estació de l’any i aprofitar tot el que ens ofereix.

 

La nostra feina al món rural és una manera de viure, gaudint dels petits regals que ens dóna la natura, i ens agrada que cada vegada puguin venir més persones a descobrir i gaudir d’aquest nostre entorn.

Ens encanta i ens entusiasma…

Preparar l’estada de les persones que vindran, pensar en tots els detalls.

 

Rebre’ls quan arriben, fer-los sentir còmodes, com a la seva casa.

 

Oferir-los informació de la zona, que tinguin a mà tot el que necessiten.

I sobretot, ens encanta que les cases estiguin plenes de persones que venen a gaudir d’elles.

El Permanyer us espera, amb ganes d’acollir els moments que vulgueu viure aquí

Desplaça cap amunt